Charmoniespa – Release & Relax, Baby Loading -vartalohoito (1h 30min)

100,00 

Rentouttavaa, rauhoittavaa ja energisoivaa huolenpitoa kasvoille ja jaloille!

Odottavan äidin keho käy läpi paljon hormonaalisia muutoksia, joiden myötä iho kaipaa usein tasapainoa ja rauhoittamista.

Tämä hoito auttaa sinua rentoutumaan ja nauttimaan ja pysähtymään hetkeen.

Ylellinen ja rentouttava hoitokokonaisuus on saatavillasi nyt ja hoito toteutetaan aina äidin olotilan sekä tuntemuksien mukaan.

Miksi valita Release & Relax – Baby Loading?

Odottavat äidit kaipaavat rentoutumista ja hoivaa – Release & Relax – Baby Loading tarjoaa sinulle ihanan rentoutumishetken idyllisessä ympäristössä, jossa voit unohtaa kiireesi hetkeksi ja nauttia.

Hoito alkaa kasvohoidolla, jonka jälkeen huomioidaan kehon kuormittuneet alueet selän ja jalkojen kuivaharjauksella sekä kevyellä hieronnalla.

Hyvinvoiva iho ja rentoutunut mieli antavat energiaa odotukseen!

 Mitä Release & Relax – Baby Loading sisältää?

 Paketti sisältää hemmottelua kasvoille ja vartalolle:

  1. Kasvohoito, jossa ihoa hellitään ja elvytetään alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion sekä iholle jätettävien tehotuotteiden voimin
  2. Naamion vaikuttaessa saat jaloillesi ja selällesi kuivaharjauksen sekä kevyen hieronnan

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Hyvinvoinnin kohentaminen

Saadessasi rentoutua, tämä rauhoittava hoito vapauttaa kehossasi oksitosiinia, endorfiineja, serotoniinia sekä dopamiini - hyvän olon cocktail on siis valmis!​

Energian lisääntyminen​

Hieronta auttaa verenkiertoasi joka näin ollen puhdistaa kehostasi erinäisiä kuona-aineita ja baketeereita. Kun ihosi ja kehosi voivat hyvin, saat lisää energiaa odotukseen.​

Särkyjen ennaltaehkäisy​

Ollessasi raskaana kehosi käy läpi paljon muutoksia, joista osa voi tuntua joskus kipuina tai särkyinä. Hieronta on loistava tapa ennaltaehkäistä särkyjä ja myös lieventää niitä.​

Unenlaatusi paranee​

Tämä hoito auttaa sinua voimaan ja jaksamaan paremmin. Hieronnassa kehosi melatoniinin ja serotoniinin eritys lisääntyy, jolloin nukut yösi entistä paremmin - hyvillä yöunilla on suuri vaikutus odottavan äidin vointiin.​

Kokemuksia palvelusta

Release and relax -hoitokokonaisuus hemmottelee raskaana olevaa.

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.