Famindly – Täsmäapu Perhearkeen ™ – etäkonsultaatio, 45 min

49,00 

Miksi valita Täsmäapu Perhearkeen ™ – etäkonsultaatio?

Kaipaatko ammattilaisen vinkkiä tai neuvoa pikaisesti? Tarvitsetko uudenlaista ratkaisua perhearkeen, ulkopuolisen asiantuntijan näkökulmaa tai helpotusta päätöksentekoon?

Konsultaatiota hyödynnetään arjen pienempiin ja isompiin pulmiin tai haasteisiin liittyen, jotka liittyvät esimerkiksi vanhemmuuteen, parisuhteeseen, vauva-arkeen, työhönpaluuseen, pikkulapsiarkeen tai perheen hyvinvointiin. Konsultaatio toteutuu etänä juuri silloin, kun se sinulle sopii. Saat selkeät ja konkreettiset toimenpiteet, miten etenet asiasi suhteen edistääksesi hyvinvointia sekä sujuvoittaaksesi arkea.

Mitä Täsmäapu Perhearkeen ™ – etäkonsultaatio sisältää?

Konsultaatio sisältää sähköisen alkukyselyn, 1 x 45 min etäkonsultaation sekä kirjalliset ohjeet suoraan sähköpostiisi keskustelun jälkeen. Vajaan tunnin mittaisessa keskustelussa saat uudenlaisia näkökulmia sekä konkreettisia vinkkejä askarruttaviin kysymyksiisi kokeneelta asiantuntijalta. Ajattelusi avartuu, löydät uudenlaisia ratkaisuja sekä saat vahvemman itseluottamuksen asian suhteen.

Konsultaation jälkeen sinulla on tarkat toimenpiteet, joihin ryhdyt määrätietoisesti valmennuksen jälkeen. Alkukyselyn täyttäminen sujuvoittaa ja tehostaa tavoitteen toteutumista. Saat keskittyä 100% keskusteluun ja asiantuntija pitää huolen keskustelun tehokkaasta toteutumisesta, jotta saat konkreettiset vastaukset kysymyksiisi.

Konsultaatio toteutetaan turvallisella etäyhteydellä, oman tietokoneen tai puhelimen välityksellä. Voit halutessasi myös pitää kamerayhteyden kiinni, jos tämä on sinulle luontevampaa. Sijoita perheen hyvinvointiin, helpota arkeasi ja varaa itsellesi etäkonsultaatio jo nyt! Saat selkeät ohjeet alkukyselyn tekemiseen sekä konsultaatioajan varaukseen maksuvahvistuksen yhteydessä.

Palvelun hyvinvointivaikutukset

Sujuvoitat arkeasi konkreettisten toimenpiteiden avulla

Saat henkilökohtaiseen tilanteeseen yksilölliset ja arjen käytännössä toteutettavat tutkitusti toimivat vinkit, työkalun ja/tai toimintamallin

Vahvistat itseluottamustasi

Ymmärrät, että sinusta on siihen - oli sitten kyse pienestä tai isommasta arjen haasteesta tai pulmasta.

Helpotat päätöksentekoasi

Ulkopuolisen ammattilaisen tuen avulla hahmotat erilaisen näkökulman aiheeseesi ja avarrat ajatteluasi.

Edistät kokonaisvaltaista hyvinvointiasi

Sisäistät askarruttavan aiheen kokonaisvaltainen vaikutuksen omaan ja perheenjäsenten hyvinvointiin.

Kokemuksia palvelusta

Täsmäapua Perhearkeen Etäkonsultaatiossa saat vinkkejä perhearkesi hyvinvoinnin kasvattamiseen sinulle tärkeistä teemoista. Varaa Famindlyn palvelu nyt!

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.

Varaa ilmainen Coaching -puhelu 💜

Selvitä terveytesi tila laajemmin - Tilaa Puhdin terveysmittaus

Puhti - Laaja anemian ja raudanpuutteen tutkimuspaketti

139,00 e

Puhti - Laaja naisen terveystarkastus

129,00 e

Puhti - Raskautta suunnittelevan terveystarkastus

129,00 e

Puhti - Raudanpuutteen tutkimuspaketti

49,00 e