Hyvinvointiaamu 4.5. (10-11:30) @Äitipiiri, Jätkäsaari | Mama- & Taaperojooga

18,90 

18 varastossa

Lämpimästi tervetuloa Äitipiirin Hyvinvointiaamuun 4.5. klo 10:00-11:30 Äitipiirin uusiin tapahtumatiloihin, os. Saukonlaituri 2 (Jätkäsaari, Hki) – nauttimaan omasta ajasta tai yhdessä vauvan kanssa. 

Tässä Hyvinvointiaamussa pääset pysähtymään kehoa voimistavan ja lempeän liikkeen, sekä armollisen mielen äärelle Äiti-taaperojoogassa. Joogatunnin ohjaa joogaopettaja ja kolmen pojan äiti Annette Tallberg.  💫

Otathan oman joogamaton mukaan! 

Joogatunnin (á 45 min) lisäksi pääset nauttimaan ravitsevasta välipalatarjoilusta sekä kotiin vietävistä goodie bageista. Tapahtumamme upeina kumppaneina ovat kotimaiset ja vastuulliset yritykset Foodin & Urtekram.

Tapahtuman aikana voit myös vierailla Äitipiiri Design POP UP:issa sekä verkostoitua muiden äitien kanssa kuuman kahvikupin kera Äitikaveri-cornerista inspiroituneena. 

Tapahtumaan mahtuu vain rajallisesti osallistujia, joten varaa oma paikkasi hemmottelevaan Hyvinvointitapahtumaan pian. Saat vielä 1-3 päivää ennen tapahtumaa ohjeet tapahtumaan saapumiselle.

Äitipiiriltä löytyy wc-tilat myös vaipan vaihtoon ja rattaat voi jättää kätevästi tapahtumatilan eteen, katutasoon! Ympäristö on turvallinen ja rauhallinen.

Tervetuloa mukaan tapahtumiemme pariin, ihana mama!

Ohjeet tapahtumaan saapumiselle:

– Toimitilojen vierestä löytyy 2h:n ilmainen parkkialue.

– Raitiovaunu 8:n päätepysäkki “Saukonpaasi” sijaitsee toimitilojen vieressä.

– Lähin metroasema on Ruoholahti.

Saat vielä 1-3 päivää ennen tapahtumaa tervetuliaisviestin sähköpostiisi. <3

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hyvinvointiaamu 4.5. (10-11:30) @Äitipiiri, Jätkäsaari | Mama- & Taaperojooga”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *