Jeebox- sisaruspuuhaboksi kertatilaus

24,90 

Jeebox-sisaruspuuhaboksi sisältää tarvittavat erikoismateriaalit kahdelle lapselle. Muuten tämä on sisällöltään täysin samanlainen kun Jeebox-puuhaboksi. Suosittelen tilaamaan tämän sisaruspuuhaboksin, jos sinulla on kotona kaksi innokasta puuhailijaa.

Jeebox-puuhaboksi on lapsiperheiden kuukausittainen yllätyspaketti. Se sisältää ekologisia sesonkiin sopivia puuhaideoita, sekä niihin tarvittavat erikoismateriaalit. Paketti toimitetaan postitse luoksesi seuraavan kuun alussa. Sinä voit nauttia puuhailusta lapsesi kanssa, koska aikaa ja energiaa ei kulu ideoimiseen ja tarvikkeiden hankkimiseen.

Suositusikä: 3-6 vuotiaat lapset.

Mitä Jeebox -puuhaboksi sisältää?

Jokaisesta Jeeboxista löytyy monipuolisesti erilaisia puuhia:

-Kuukausittaisia teemapuuhia 1-2 kpl

-Hauskoja pikkupuuhia 3-4 kpl

Paketista löytyy aina sekä sisä- että ulkopuuhia. Osa puuhista on vaativuustasoltaan sellaisia, että ne on kokonaisuudessaan suunniteltu tehtäväksi yhdessä vanhemman kanssa. Osan puuhista lapsi voi tehdä hieman itsenäisemmin (toki aina aikuisen avustuksella ja valvonnassa). Sen lisäksi boksista löytyy aina sopiva määrä puuhiin tarvittavia erikoismateriaaleja.

Anna luovuuden ja yhdessä tekemisen ilahduttaa perhearkea! Jeebox -puuhaboksin avulla teet siitä totta helposti.

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Saat viettää ilontäyteisä yhteisiä hetkiä lapsesi kanssa.

Aikaa ja energiaa jää muuhun, koska ideointi ja materiaalihankita on hoidettu puolestasi.

Saat jakaa lapsesi kanssa onnistumisen hetkiä.

Helppous tärkeässä roolissa, eli pääset itsekin viettämään luovia hetkiä matalalla kynnyksellä.

Kokemuksia palvelusta

Jeeboxin sisaruusboksi sisältää hauskoja ja oppimaan innostavia puuhatehtäviä useammalle sisarukselle.

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.