Jemmanen – Perhevalmennus (5 tapaamista)

333,00 

Tuntuuko, että perhe-elämässänne on vuorovaikutukseen liittyviä haasteita, joita ette pysty sisäisesti ratkaisemaan? Jemmanen rientää apuun!

Perhevalmennus sopii erityisen hyvin tilanteisiin, joissa perheen sisällä koetaan vuorovaikutuksellisia ongelmatilanteita. Perhevalmennus räätälöidään aina perheen tarpeiden mukaan ja se sisältää sekä tunne- että vuorovaikutustaitojen vahvistamista lasten omista kiinnostuksen kohteista lähtien. Perhevalmennuksissa hyödynnetään kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä opettajan ja tunnetaito-ohjaajan koulutusta.

Miksi valita Jemmasen perhevalmennus?

Perhevalmennuksesta saatte konkreettisia välineitä arjen tueksi. Valmennus rakennetaan aina teidän perheenne tarpeista käsin ja asioista harjoitellaan lasten yksilöllisistä tarpeista ja kiinnostuksen kohteista lähtien. Perhevalmennuksen tavoitteena on toimiva, yhteen hiileen puhaltava perhe, jossa kaikien tarpeet saavat tulla kuulluiksi.

Mitä perhevalmennus sisältää?

Perhevalmennus sisältää yhteensä viisi tapaamista, sekä tapaamisten ulkopuolella tehtävän suunnittelutyön. Matkat sisältyvät hintaan Helsingin alueella.

Perhevalmennuksen tarkempi sisältö:

-30 minuutin alkukeskustelun vanhempien kanssa, jossa kartoitetaan perheenne tarpeet

-2 x 60 minuuttia lasten kanssa toimimista ja ohjaamista

-2 x 30 minuutin keskustelu vanhempien kanssa ohjauskertojen jälkeen

(Kesto yhteensä 3,5 tuntia)

Perhevalmennus voidaan vähentää kotitalousvähennyksenä!

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Tukea vanhemmuuteen

Lisää inspiraatiota ja hyvinvointia elämään

Omien tunnetaitojen vahvistuminen hyödyttää suoraan myös lapsia (mallin kautta oppiminen)

Konkreettiset harjoitukset tuovat helpotusta haastaviin tilanteisiin ja niistä saatuja oppeja on helppo jalkauttaa arkeen

Kokemuksia palvelusta

Jemmasen perhevalmennuksesta saat apua perheen sisäisiin vuorovaikutushaasteisiin kokeneen ammattilaisen opastuksella.

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.