Jemmanen – Ratkaisukeskeinen kuvataideterapia (1 x 90 min)

144,00 

Ratkaisukeskeinen kuvataideterapia on apuväline minkä tahansa haastavan asian, tunteen tai tilanteen käsittelyssä – vaikkapa vanhemmuuden keskellä.

Tullakseen Ratkaisukeskeiseen kuvataideterapiaan, ei tarvitse osata piirtää, eikä tarvitse olla minkäänlaista kokemusta taiteen tekemisestä. Terapiassa kuva toimii keskustelun välineenä, eikä kuvia koskaan analysoida teknisesti tai taiteen näkökulmasta. Parhaimmassa tapauksessa voi kuitenkin saada itselleen ihanan ja luovan harrastuksen esimerkiksi taidepäiväkirjan pitämisestä. Ratkaisukeskeisen taideterapian avulla voidaan käsitellä mitä tahansa ongelmalliseksi koettua asiaa, tunnetta tai tilannetta sen koosta riippumatta. Ratkaisukeskeinen kuvataideterapia sopii mainiosti myös yksilötyönohjauksen välineeksi.

Miksi valita Jemmasen ratkaiskeskeinen kuvataideterapia?

Jemmasella on laaja ja kattava asiantuntijuus lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyen, monipuolinen kokemus erilaisista töistä ja toimintaympäristöistä, ja toiminnan ytimessä vanhemmuuden tuki.

Mitä ratkaisukeskeinen kuvataideterapia (1 x 90min) sisältää?

Ratkaisukeskeisessä kuvataideterapiassa yhdistyvät ratkaisukeskeinen viitekehys ja taideterapeuttiset menetelmät.

Taiteellinen tuotos toimii terapiassa vuorovaikutuksen tukijana ja uusia näkökulmia avaavana tekijänä, eikä teoksen esteettisyydellä tai kauneudella ei ole terapiassa mitään merkitystä. Taidemateriaalien lisäksi ( esim. peitevärit, vesivärit, vahaliidut, kuiva- ja öljypastellit, hiili, valmiit kuvat, savi) käytetään terapiassa erilaisia mielikuvaharjoituksia, kirjoittamista sekä muita tilnteeseen sopivia menetelmiä.

Huomioithan ettei kyseessä ole KELAn tukema terapia.

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Tukea vanhemmuuteen

Lisää inspiraatiota ja hyvinvointia elämään

Omien tunnetaitojen vahvistuminen hyödyttää suoraan myös lapsia (mallin kautta oppiminen)

Konkreettiset harjoitukset tuovat helpotusta haastaviin tilanteisiin ja niistä saatuja oppeja on helppo jalkauttaa arkeen

Kokemuksia palvelusta

Jemmasen ratkaisukeskeinen kuvataideterapia on loistava työskentelymuoto haastavien tunteiden, tilanteiden tai asioiden käsittelyssä.

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.