Jemmanen – Ratkaisukeskeinen valmennus (1 x 60 min)

89,00 

Lisää ratkaisukeskeisyyttä oman hyvinvoinnin tueksi ja perhearjen voimavaraksi? Jos vastasit kyllä, tämä Jemmasen ratkaisukeskeinen valmennus on sinua varten!

Jemmasen ratkaisukeskeinen valmennus sopii henkilöille, jotka ovat valmiita etsimään ratkaisuja elämäntilanteisiin, joihin toivoo muutosta, on valmis tekemään tarvittavia muutoksia itse ja haluaa löytää uusia näkökulmia asioihin tai tilanteisiin omassa elämässäsi tai sen osa-alueilla. Palvelu sopii myös heille, jotka haluavat panostaa omaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Miksi valita Jemmasen ratkaiskeskeinen valmennus?

Jemmasella on laaja ja kattava asiantuntijuus lapsen kasvuun ja kehitykseen liittyen, monipuolinen kokemus erilaisista töistä ja toimintaympäristöistä, ja toiminnan ytimessä vanhemmuuden tuki.

Mitä ratkaisukeskeinen valmennustapaaminen sisältää?

Palvelu sisältää 60 min. mittaisen valmennuksen joko livenä tai etänä. ”Haluan auttaa asiakasta löytämään syvemmän yhteyden itseensä ja tunteisiinsa. Yhdessä voimme tarkastella mitkä ovat sellaisia rooleja tai haitallisia toimintamalleja mistä olisi jo aika päästää irti. Luovien menetelmien lisäksi valmennuksessa käytetään mielikuvaharjoituksia sekä erilaisia kysymyksiä, joiden avulla asiakas itse oivaltaa olennaiset eteenpäin vievät asiat. Rakennamme yhdessä konkreettiset askeleet kohti asiakkaan haluamaa lopputulosta ja luomme inspiroivat tavoitteet”, kertoo Emma Jemmaselta.

Ulkopuolisten neuvojen sijaan kysymysten ja harjoitusten avulla asiakas oivaltaa, että kaikki vastaukset ovat jo hänessä.

Tiesitkö, että ratkaisukeskeinen valmennus sopii myös yksilötyönohjauksen välineeksi?

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Tukea vanhemmuuteen

Lisää inspiraatiota ja hyvinvointia elämään

Omien tunnetaitojen vahvistuminen hyödyttää suoraan myös lapsia (mallin kautta oppiminen)

Konkreettiset harjoitukset tuovat helpotusta haastaviin tilanteisiin ja niistä saatuja oppeja on helppo jalkauttaa arkeen

Kokemuksia palvelusta

Jemmasen ratkaisukeskeinen valmennus sopii niin vanhemmuuden, oman hyvinvoinnin ja työnohjauksen tueksi.

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.