Jemmanen – Voimaa & Valoa verkkovalmennus sisäisen työn tueksi

97,00 

Voimaa & Valoa Verkkovalmennus on sinulle, joka kaipaat keinoja voida paremmin ja valita itsesi arjen tilanteissa. Haluat vahvemmat tunnetaidot, jotka kantavat sinua ihmissuhteissasi ja antavat ympärilläsi oleville lapsille paremmat eväät elämään. Haluat löytää keinoja ilmaista itseäsi, tunteitasi ja tarpeitasi rakentavalla ja kestävämmällä tavalla. Kaipaat vahvistusta itsetuntoosi, -tuntemukseesi ja -arvostukseesi ja haluat oppia katsomaan myös itseäsi lempeämpien linssien läpi

Miksi valita Jemmasen Voimaa & Valoa verkkovalmennus?

Elämäsi ei ole vain muita varten.

Sinulla on oikeus asettaa parempia rajoja ja priorisoida omia tarpeitasi. Sinulla on kyky tunnistaa omia tarpeitasi ja tunteitasi ja oppia toimimaan niiden kanssa. Sinulla on oikeus nauttia elämästäsi ja arvostaa itseäsi.

Sinä olet elämäsi päähenkilö. Sinun tunteillasi ja tarpeillasi on väliä. Sinulla on väliä!

Verkkovalmennukseni avulla löydät enemmän lempeyttä arkeesi, parempaa tunneyhteyttä itseesi ja konkreettisia työvälineitä hyvinvointisi tueksi.

Mitä verkkovalmennus sisältää?

Valmennus on jaettu moduuleihin, joissa syvennytään siihen, mitä tunteet ja tunnetaidot ovat, miten oma lapsuus ja elämän aikana sisäistetyt toimintamallit ja uskomukset vaikuttavat elämäämme edelleen, Millainen merkitys itsetunnolla on tunnetaitojen kannalta ja miten vahvistaa sitä, mitä tarpeet ovat ja miten voin toimia vuorovaikutuksessani ja ilmaista itseäni, tunteitani ja tarpeitani rakentavasti sekä miten voin tukea lasta ja muita läheisiäni tunnereaktiossa ja mitä sen aikana tapahtuu.

Viidestä moduulista voit räätälöidä juuri omaan arkeesi ja tilanteeseesi sopivan kokonaisuuden:

1. Moduulissa tutustutaan omaan tunnehistoriaan ja opittuihin malleihin. Livetapaaminen Emman kanssa.

2. Moduulissa tutkitaan itsetuntoa ja -tuntemusta. Vierailevana luennoitsijana Human Design asiantuntija Tiina Miinalainen

3. Moduulissa tutkimme perustunteita ja suhdettamme niihin. Livetapaaminen Emman kanssa.

4. Moduulissa tutustumme tarpeisiin sekä rakentavaan vuorovaikutukseen. Vierailevana luennoitsijana meditaatioiden edelläkävijä Martta Jemina

5. Moduulissa tutkimme tunnereaktion dynamiikkaa, sekä opit kuinka voit tukea itseäsi ja läheisiäsi tunnereaktiossa. Livetapaaminen Emman kanssa.

Monipuoliset harjoitukset saavat sinut pohtimaan valmennuksen esiin nostamia ajatuksia monelta kantilta sekä kokeilemaan erilaisia tapoja tutkia itseäsi ja tunteitasi.

Kaksi vierailevaa luennoitsijaa tarjoavat sinulle lisää tietoa, työvälineitä ja inspiraatiota siitä, kuinka tukea kokonaisvaltaista hyvinvointiasi.

Video ja äänimateriaalien lisäksi valmennus sisältää myös kolme livetapaamista verkossa, joiden aikana voit kysyä mieltäsi askarruttavia asioita suoraan Emmalta.

Valmennuksen ajan käytössä on myös viestialusta, jossa voit kysyä mieltäsi askarruttavia asioita tai jakaa kokemuksiasi muiden kanssa.

Esimerkki kokonaisuuksien sisältä voit valita suositukseni käytettävissä olevan ajan mukaan.

Kesto 10 viikkoa. Materiaalit ovat käytössä 12kk.

Valmennuksen ajankohta 11.1-24.3.2024

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Tukea vanhemmuuteen

Lisää inspiraatiota ja hyvinvointia elämään

Omien tunnetaitojen vahvistuminen hyödyttää suoraan myös lapsia (mallin kautta oppiminen)

Konkreettiset harjoitukset tuovat helpotusta haastaviin tilanteisiin ja niistä saatuja oppeja on helppo jalkauttaa arkeen

Kokemuksia palvelusta

Voimaa & Valoa verkkovalmennus on monipuolinen verkossa toteutettava matka itseen, mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen ja ratkaisukeskeisen ajattelun lisäämiseen.

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.