Kasvat – Varhaiskasvatuksen peruspaketti 60 min

89,00 

Haastaako kasvatus vähän liiaksi? Varhaiskasvatuksen peruspaketti tarjoaa sensitiivisen tuen kasvatuksellisissa kysymyksissä.

Onko sinulla herännyt vanhempana kasvatukseen liittyviä kysymyksiä, joihin toivoisit alan asiantuntijalta tietoa ja konkreettisia vinkkejä? Aiheuttaako jokin kasvatuksellinen seikka päänvaivaa ja toivoisit siihen erityistä tukea? Kasvatin varhaiskasvatuksen opettaja Anniina rientää vanhemmuutesi avuksi tarpeen tullen – vankalla alan kokemuksella ja koulutuksella.

Miksi valita Kasvatin varhaiskasvatuksen peruspaketti?

Kasvatin varhaiskasvatuksen peruspaketissa saat apua ja tukea toivomaasi vanhemmuuden osa-alueeseen (etä)tapaamisen muodossa, ja konkreettisia vinkkejä tasapainoisempaan kasvatukseen. Peruspaketin sisältö muodostuu sen mukaan, mihin aiheeseen juuri teidän perheessänne toivotaan apua ja tukea.

Mitä varhaiskasvatuksen peruspakettiin sisältyy?

Varhaiskasvatuksen peruspaketti sisältää (etä)tapaamisen, jossa käydään läpi seuraavia osa-alueita: perheen kasvatukseen liittyvien kysymysten ja haasteiden läpikäynti (kehityksellinen perusta), konkreettiset vinkit arkeen ja haasteiden kanssa työskentelyyn, vanhemmuuden tukeminen, mahdolliset kasvatukselliset materiaalit (sähköisesti/kotiin toimitettuna), lyhyt seurantatapaaminen sovittuna ajankohtana (noin 3vk kuluessa) sekä sovitaan mahdollisesta jatkotyöskentelystä tarpeen mukaan.

Vanhemmuudessa ei ole tyhmiä kysymyksiä. Kasvatin varhaiskasvatuksen peruspaketti on apuna silloin, kun tarvitset sensitiivistä ja osaavaa varhaiskasvatuksen ammattilaista ratkomaan arjen kasvatuksellisia haasteita!

Palvelun hyvinvointivaikutukset

Kasvatin palvelut auttavat erilaisissa kasvatuksellisissa haasteissa ja tilanteissa, kun omat keinot ovat vähissä.

Sinun ei tarvitse jäädä kasvatuksellisten asioiden kanssa yksin, apua on tarjolla!

Konkreettiset vinkit arkeen ja kasvatukseen, jotka voi ottaa heti käyttöön.

Kasvatin Anniina opastaa suurella sydämellä ja kokemuksella tasapainoisempaan kasvatukseen.

Tuki vanhemmuuden isoissa ja pienissä kysymyksissä

Kasvatin Anniina on arjen kasvatuksen tukena silloin, kun sitä tarvitset!

Lempeä ja yksilöllinen ohjaus oikeaan suuntaan kasvatuksellisissa kysymyksissä.

Anniinan opastuksella saat selkeän suunnan ja konkreettiset vinkit, miten kasvatuksessa kannattaa edetä arjen sujuvoittamiseksi.

Kokemuksia palvelusta

Kasvatin varhaiskasvatuksen peruspaketti on arkesi apuna erilaisissa kasvatuksellisissa haasteissa.

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.

Varaa ilmainen Coaching -puhelu 💜

Selvitä terveytesi tila laajemmin - Tilaa Puhdin terveysmittaus

Puhti - Laaja anemian ja raudanpuutteen tutkimuspaketti

139,00 e

Puhti - Laaja naisen terveystarkastus

129,00 e

Puhti - Raskautta suunnittelevan terveystarkastus

129,00 e

Puhti - Raudanpuutteen tutkimuspaketti

49,00 e