LAV-coaching – Yhteinen vanhemmuus -valmennuspaketti (3x90min)

480,00 

Toivotteko tapoja vahvistaa parisuhdettanne vanhemmuuden ja pikkulapsiarjen tai uusioperheen keskellä? Tai oletteko odottamassa perheenlisäystä ja pohditte, kuinka voitte toimia vahvana tiiminä myös vanhempina? Ehkä myös erilaiset näkemykset lapsen kasvatukseen liittyen mietityttävät?

Mitä LAV-coachingin yhteinen vanhemmuus -valmennuspaketti sisältää?

Kolmen käynnin aikana pureudutte psykologin kanssa juuri teidän perheelle merkityksellisiin teemoihin vahvistaen samalla parisuhdettanne.

Vahvista parisuhdetta vanhemmuuden keskellä tällä voimauttavalla valmennuksella.

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Hyvinvoiva parisuhde kannattelee ja tuo turvaa arjen haasteiden keskelle.

Mitä vahvempi teidän tiimi on, sitä paremmin myös sinä ja perheenne voitte.

Parisuhteen äärelle pysähtyminen yhdessä psykologin kanssa on turvallinen investointi, joka tulee palkitsemaan muutosten, haasteiden ja eri vaiheiden keskellä.

Kokemuksia palvelusta

LAV-coachingin yhteinen vanhemmuus palvelu tukee psykologian keinoin parisuhdetta perhe-elämän keskellä.

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.