Lempeä Äitiys -tapaaminen (60min)

99,00 

Lempeä Äitiys -tapaamiset on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat yksilöllistä ja lempeää tukea, aitoa kohtaamista sekä kuulluksi tulemisen kokemusta omalla äitiyden matkallasi.

Mitä Lempeä Äitiys -tapaamiset sisältää?

Lempeä Äitiys tapaamiset ovat yksillöllistä ja lempeää matalan- kynnyksen keskustelutukea äitiyden kaikissa eri vaiheissa.

Lempeä Äitiys -tapaamiset tarjoavat sinulle:

* aidon kohtaamisen sekä kuulluksi tulemisen kokemuksen äitiyteesi liittyvien tunteiden, kokemusten ja ajatustesi kanssa.

* voimavaroja arkeen ja jaksamiseen

* mahdollisuuden keskustella asioista, jotka liittyvät esim: omaan äitiyteen,lapsihaaveeseen, synnytyskokemukseen tai -pelkoon, keskenmenoon,uusperheeseen tai omaan hyvinvointiin ja arjen jaksamiseen.

* mahdollisuuden vahvistaa omaa itsetuntemustasi

* yksilöllistä ja lempeää tukea oman äitiytesi kasvumatkalle

* mahdollisuuden pysähtyä itsesi ja oman äitiytesi sekä tämänhetkisen elämäntilanteen äärelle

Lempeä Äitiys -tapaamiset ohjaa Piia Sipilä:

– kätilö
– ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti (valm.05/24)
– ratkaisukeskeinen valmentaja
– NLP Master
– Lempeä Äitiys -perustaja

Varaa Lempeä äitiys -tapaaminen hyvinvointisi tueksi!

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Tapaaminen tarjoaa aidon kohtaamisen sekä kuulluksi tulemisen kokemuksen äitiyteesi liittyvien tunteiden, kokemusten ja ajatustesi kanssa.

Voimavaroja arkeen ja jaksamiseen

Mahdollisuuden keskustella asioista, jotka liittyvät esim: omaan äitiyteen,lapsihaaveeseen, synnytyskokemukseen tai -pelkoon, keskenmenoon,uusperheeseen tai omaan hyvinvointiin ja arjen jaksamiseen.

Mahdollisuuden vahvistaa omaa itsetuntemustasi

Kokemuksia palvelusta

Lempeä Äitiys tapaamiset ovat matalan kynnyksen keskusteluapua äitiyden eri vaiheisiin.

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.