Onnenpaikka – Rentoutuskellunta 60min

75,00 

Ah, kelluntankkia voittanutta rentoutumismuotoa saa etsiä! Oletko jo kokeillut painottoman tunteen saavuttavaa hemmotteluhoitoa?

Onnenpaikan kelluntatankki on todella palauttava hoitomuoto, sillä se luo aistiärsykkeettömän kokemuksen, ja se on hyvä kaikille aikuisille, aikuisiän arjen kiireistä palautumiseen.

Kelluntaan voit mennä esim. silloin jos kaipaat omaa rauhallista yksinoloa, palautumista liikuntasuorituksesta tai haluat muuten vain nauttia seesteisestä hetkestä veden äärellä.

Mitä Onnenpaikan rentoutuskelluntaan sisältyy?

Onnenpaikan rentoutuskellunta sisältää 60min rentoutuskellunnan, sekä valmistautumiseen tarvittavat tarvikkeet, kuten luonnonmukaiset pesuaineet, pyyhkeen & kylpytakin sekä tohvelit.

Onnenpaikan kelluntankit löytyvät Onnenpaikan monipuolisesta hyvinvointikeskuksesta Turun kaupungin syleilystä osoitteesta Hakakatu 3, 20540 Turku.

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Laskee stressitasoja

Vähentää lihasjännityksiä

Auttaa aivoja & hermostoa palautumaan rasituksesta

Edistää rentoutumista

Kokemuksia palvelusta

Onnenpaikan rentoutuskellunta on täydellinen irtiotto arjesta ja palauttaa taas yhteyden itseen veden voimalla.

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.