Postpartumhoiva – Äiti & vauva hoito (60 min)

90,00 

Postpartumhoivan Äiti & vauvahoito on äidin ja vauvan yhteinen rentoutumishetki. Hoitopaketti on tarjolla Turun alueella.

Syitä hoitoon tulemiseen voi olla esim. se, että äidillä tai vauvalla voi olla tarve hierontaan tai he voivat tulla vain nauttimaan kehon hoidosta.

Mitä äiti & vauvahoito sisältää?

Palvelupaketti sisältää äidin hieronnan (45 min). Voit myös valita hoitoon jonkin seuraavista hoidoista: hemmotteleva jalkakylpy & jalkahieronta tai eheyttävä ylävartalon gua sha-hoito tai tasapainottava mahahieronta tai rentouttava päähieronta.

Hoitopakettiin sisältyy myös vauvan hieronta (30 min).

Jotta voit nauttia äidin hoidoista rentoutuneesti, seurustelee Postpartumhoivan asiantuntija yhdessä vauvan kanssa.

Mitä hyötyjä Postpartumhoivan hoidosta on?

Yhteinen hieronta- ja hemmotteluhetki on pieni tauko arjesta ja kiireestä. Molempien, sekä äidin ja vauvan keho hyötyy hieronnasta ja sen jälkeen molemmat yleensä nukkuu ja syö hyvin. Tässä siis ihana tapa pysähtyä vauva-arjessa oman hyvinvoinnin äärelle!

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Palvelu rentouttaa, hoitaa lihaksia, kohottaa mieltä, rauhoittaa hermostoa ja tukee palautumista äidissä.

Vauvan vaivasta riippuen se hoitaa kehoa ja mieltä, rentouttaa, tukee unta ja vatsan toimintaa.

Hoito mahdollistaa ihanan, voimauttavan hetken vauva-arjen keskellä.

Hoitopaketti sisältää toiveidesi mukaisen kokonaisuuden mamacarea.

Kokemuksia palvelusta

Pospartumhoivan äiti & -vauvahoito sisältää toiveidesi mukaisen kokonaisuuden hemmottelevaa mama- ja bebecarea.

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.