Postpartumhoiva – Doulaus kotona (Sopiva apu 13h)

1 090,00 

Postpartumhoivan doulapalvelu on tarkoitettu perheelle, joka haluaa tukea arkeen synnytyksen jälkeen. Olitpa yhdinperhe, yskinhuoltaja tai itsellinen äiti.

Mitä doulapalvelu Sopiva apu sisältää?

Palvelu sisältää ensikäynnin (mielellään raskauden aikana) ja monta käyntiä kotona kahden doulan voimin. Se mahdollistaa sen, että te saatte todella paljon irti yhdestä käynnistä. Osana doulapalvelua Postpartumhoivan doulat tekevät kotona sen mitä te haluatte ja tarvitsette. Toinen voi hoitaa kotia ja toinen äitiä, isää tai vauvaa.

Miksi valita Postpartumhoivan doulaus?

Kahden doulan voimin toteutettava palvelupaketti mahdollistaa laajan tietopankin ja kokemuspohjan postpartumajan hyvinvoinnin tukemisesta.

Ammattidoulaus kotona on uutta ja voi jännittää, mutta se ratkaisee niin monta asiaa ja ongelmaa. Postpartumhoivan saamien palautteiden mukaan perheet ovat olleet todella tyytyväisiä palveluun ja ihmetelleet miksi eivät ole ottaneet doulausta kotiin jo aikaisemmin.

Tuettu postpartum vaikuttaa tutkitusti koko loppuelämään. Kun vanhemmat voivat hyvin, vauva voi hyvin.

Maksuvaihtoehdot:

1. Voit maksaa kuvauksen yhdessä erässä Äitipiirin kautta, ja saat maksun jälkeen ohjeet kuvauksen varaukseen.

2. Voit ottaa yhteyttä Postpartumhoivaan nettisivujen kautta tai sähköpostitse (freja@postpartumhoiva.com). Mainitsethan varauksen yhteydessä, että teet varauksen Äitipiirin kautta.

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Doulaus tukee koko perhettä kokonaisvaltaisesti, auttaa konkreettisesti pulmissa ja arjen askareissa, tukee palautumista ja hyvinvointia sekä perheen uutta dynamiikkaa.

Äiti voi paremmin, syö paremmin, voi nukkua ja levätä paremmin.

Äidin mielenterveys voi myös paremmin, kun joku on apuna ja kaikista mieltä askarruttavista asioista voi puhua heti.

Kokemuksia palvelusta

Postpartumhoivan doulapalvelu on tarkoitettu tukemaan koko perheen postpartumajan hyvinvointia asiantuntijan avuin.

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.