Postpartumhoiva – Imetysohjaus (90min)

75,00 

Postpartumhoivan imetysohjaus on tarkoitettu tilanteeseen, kun imetys askarruttaa, sattuu tai haluat keskustella aiheesta. Ohjaus on tarjolla Turun alueella.

Mitä imetysohjaus sisältää?

Palvelu sisältää imetysohjausta kotonasi. Hoidon aikana herää usein kysymyksiä imuotteesta, asennoista tai mietityttää saako vauva tarpeeksi maitoa. Imetysohjauksen aikana voit käsitellä imetysohjaajan kanssa imetykseen liittyviä haasteita ja kipukohtia. Usein henkinen tuki auttaakin jo todella paljon ja saat tukea ja tsemppejä imetyksen onnistumiseen.

Miksi valita Postpartumhoivan imetysohjaus?

Molemmat Postpartumhoivan asiantuntijat ovat sekä doulia ja käyneet WHOn imetyskoulutuksen. Asiantuntijoilta löytyy myös omakohtaista kokemusta usean vuoden imetyksestä, ja siihen liittyvistä haasteista sekä asiakkaiden kanssa että omassa elämässä. Imetysohjauksessa saat lempeää tukea omiin valintoihisi imetyksen ympärillä.

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Imetyksen tuen tarpeesta ja käyntikerroista riippuen ohjaus yleensä tuo helpotusta ja mielenrauhaa.

Saamasi imetyksen tuki rentouttaa, tukee äidin valintoja ja vahvistaa äidinvaistoa.

Älä jää yksin, apua imetykseen on saatavilla.

Kokemuksia palvelusta

Postpartumhoivan imetysohjaus on tarkoitettu sinulle, joka kohtaat imetyksessä erilaisia haasteita. Ohjauksessa saat lempeää tukea ja ohjausta onnistuneeseen imetykseen.

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.