Postpartumhoiva – Sektioarven hoito (30 min)

40,00 

Postpartumhoivan sektioarven hoitopaketti on tarkoitettu sektiolla synnyttäneelle. Hoitopaketti on tarjolla Turun alueella.

Mitä sektioarven hoitopaketti sisältää?

Palvelu sisältää arven hoitoa. Keskustelemme arvesta ja miten sitä on tähän mennessä hoidettu, sen jälkeen hoidamme lempeästi ja sinua kuunnellen arpea.

Mitä hyötyjä Postpartumhoivan hoidosta on?

Postpartumhoiva on erikoistunut erityisesti synnytyksen jäkeiseen kehoon ja miten se muuttuu ja mitä se tarvitsee synnytyksen jälkeen.

Hoito vaikuttaa ihon ja kudoksen elastisuuteen, hermotukseen sekä aineenvaihduntaan. Lempeä hoiva ja hieronta auttaa hyväksymään uutta kehokuvaa. Myös vanhaa (yli 6kk) arpea voi hoitaa Postpartumhoivan hoidolla.

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Palvelu tukee ihon ja kudoksen elastisuutta.

Sektioarven hoito vaikuttaa myönteisesti hermotukseen sekä aineenvaihduntaan.

Sen lisäksi se hoitaa arpea, rauhoittaa hermostoa ja tukee palautumista äidissä.

Kokemuksia palvelusta

Postpartumhoivan sektioarven hoito on tarkoitettu sektiolla synnyttäneille äideille.

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.