Roosa Kosunen – Kaunis matka vanhemmuuteen -valokuvauspaketti (Raskaus- & vauvakuvaus)

900,00 

Raskaus- ja vauvakuvaus samassa, ihanassa paketissa!

Roosa Kosusen valokuvapaketti sisältää odotusajan kuvauksen raskausviikolla 30-36 miljöössä tai kotonanne (1h) Pk-seudulla yksin tai kumppanin kanssa. Kuvaukseen sisältyy myös vauvakuvaus omassa tutussa kotiympäristössä vauvan ollessa 5-15 päivän ikäinen.

Mitä Kaunis matka vanhemmuuteen -valokuvaus sisältää?

Kuvauspaketti sisältää kauneimmat n. 80 kuvaa editoituna muistuttamaan ainutlaatuisesta ajasta.

Miksi valita raskaus- ja vauvakuvauksen yhdistävä kuvauspaketti?

Valitessasi tämän kuvauspaketin saat ainutlaatuiset hetket kauniista vanhemmuuden matkastasi talteen, ja voit heittäytyä nauttimaan perhe-elämän ensi hetkistä. Voimauttavat ja laadukkaat valokuvat muistuttavat merkityksellisestä alkutaipaleesta.

Varaa voimauttava valokuvaus vanhemmuutesi ensihetkille!

Maksuvaihtoehdot:

1. Voit maksaa kuvauksen yhdessä erässä Äitipiirin kautta, ja saat maksun jälkeen ohjeet kuvauksen varaukseen.

2. Voit ottaa yhteyttä Roosa Kosuseen nettisivujen tai sähköpostin (photographyroosa@gmail.com) kautta ja maksaa kuvauksen kahdessa osassa (varausmaksu 150€ ja loppuosa kuvauksen jälkeen). Mainitsethan sähköpostissa, että teet varauksen Äitipiirin kautta.

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Äiti saa tuntea tulleensa nähdyksi

Äiti saa tuntea itsensä kauniiksi, herkäksi ja voimakkaaksi

Valokuvat muistuttavat miten arvokas on ja miten tärkeää työtä tekee

Kuvauksessa käymisen voi kokea hemmotteluna, sillä luon ihanat puitteet ja äidin ei tarvitse olla mitään muuta kuin oma kaunis itsensä

Kokemuksia palvelusta

Kaunis matka vanhemmuuteen -valokuvaukseen sisältyy raskaus- ja vauvakuvaus.

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.