Roosa Kosunen – Meidän rakkaus -perhekuvaus

550,00 

Meidän rakkaus -perhekuvaus on aitojen merkityksellisten hetkien, ja rakkauden täyteinen kuvauspaketti elämän tärkeimmistä ihmisistä!

Roosa Kosusen valokuvapaketti sisältää elämänmakuisen, rakkaudentäyteisen, sekä voimauttavan perhekuvauksen (1-1,5h) eri kokoisille perheille. Kuvaus toteutetaan pk-seudulla kotiympäristössä, kauniissa luontokohteessa tai urbaanissa kaupunkimiljöössä.

Mitä Meidän rakkaus -valokuvauspaketti sisältää?

Kuvauspaketti sisältää n. 60 kuvaa kauniisti editoituna.

Miksi valita tämä voimauttava perhekuvaus?

Valitessasi tämän kuvauspaketin saat ainutlaatuiset hetket teidän perheestä talteen, ja ne säilyvät muistoissa. Voimauttavat ja laadukkaat valokuvat muistuttavat juuri teidän perheen ainutlaatuisuudesta ja kauneudesta.

Maksuvaihtoehdot:

1. Voit maksaa kuvauksen yhdessä erässä Äitipiirin kautta, ja saat maksun jälkeen ohjeet kuvauksen varaukseen.

2. Voit ottaa yhteyttä Roosa Kosuseen nettisivujen tai sähköpostin (photographyroosa@gmail.com) kautta ja maksaa kuvauksen kahdessa osassa (varausmaksu 150€ ja loppuosa kuvauksen jälkeen). Mainitsethan sähköpostissa, että teet varauksen Äitipiirin kautta.

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Perhekuvauksesta saat muistoksi laadukkaat ja kauniit valokuvat

Valokuvat voimauttavat vanhemmuuden eri vaiheissa

Valokuvat muistuttavat miten arvokas oma perhe on

Kuvauksessa käymisen voi kokea koko perheen elämyksenä, sillä Roosa luo ihanat puitteet yhteisten hetkien taltioimiselle

Kokemuksia palvelusta

Varaa aika Roosa Kosusen elämän ja rakkaudentäyteiseen perhekuvaukseen!

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.