Rusettia – Lempeä arki -minikurssi sähköpostitse (6vko)

45,90 

Lisää lempeyttä äitiarkeen, kyllä kiitos! Tämän Rusettian minikurssin avulla se onnistuu!

Lempeä arki -minikurssi on saanut alkunsa kolmen lapsen äidin, sivutoimisen yrittäjän, tarpeesta löytää ruuhkavuosiarjen keskeltä itselleen aikaa. Tarpeesta luoda tietoisesti arkeen lisää oman näköisiä pieniä hetkiä, jotka auttavat jaksamaan ja palautumaan. Tarpeesta muistaa kuka minä olen, muutakin kuin vain äiti!

Mitä opin Lempeä arki -minikurssilla?

Tulet tietoisemmaksi arjestasi. Herättelet itsesi pohtimaan minkälaiset arjen pienet asiat saavat sinut voimaan hyvin ja palautumaan. Opit tunnustulemaan omaa olotilaasi self caren neljän osa-alueen kautta. Saat konkreettisia vinkkejä arjen self care hetkien luomiseen.

Mitä Lempeä arki -minikurssi pitää sisällään?

-6 x inspiroiva sähköposti, joissa paneudutaan neljään self care osa-alueeseen sekä rutiinien luomiseen.

-4 x tulostettava materiaali: self care checklist viikkokoonti apukysymyksin kuukauden tavoitteet apukysymyksin yhteenveto self care osa-alueista.

-Tervetulopaketti, joka postitetaan kotiin ennen kurssin alkua. Tervetulopaketti pitää sisällään Rusettian hiusdonitsin, yhteistyökumppaneiden tuotteet arjen hemmotteluun sekä kurssin aloituskirjeen.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Sinulle, joka haluat panostaa arkeesi, itseesi ja omaan hyvinvointiisi. Sinulle, joka haluat lähteä etsimään oman näköistä kokonaisvaltaista hyvää oloa ja jaksamista. Sinulle, joka haluat tulla tietoisemmaksi omasta olostasi ja palautumisesta. Sinulle, joka tiedät onnellisuuden olevan lähellä, mutta hukkaat sen välillä kiireiden alle.

Kurssin aikataulu

Tervetulopaketti saapuu kotiisi viikon sisällä tilauksesta. Ensimmäinen sähköposti saapuu sinulle tervetulopaketin saapumista seuraavana sunnuntaina. Seuraavat viisi sähköpostia saapuvat seuraavina sunnuntaina viiden viikon ajan. Tulostettavat materiaalit tulevat ensimmäisen sähköpostin mukana.

Kurssin on suunnittellut Rusettian perustaja Henrika. Kolmen alle 10 vuotiaan lapsen äiti, kasvatustieteiden maisteri, luokanopettaja, sivutoiminen yrittäjä vanhempainvapaalla yli kolme vuotta.

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Tulet tietoisemmaksi arjestasi.

Herättelet itsesi pohtimaan minkälaiset arjen pienet asiat saavat sinut voimaan hyvin ja palautumaan.

Opit tunnustulemaan omaa olotilaasi self caren neljän osa-alueen kautta.

Saat konkreettisia vinkkejä arjen pienien hyvinvointia tukevien hetkien rakentamiseen.

Kokemuksia palvelusta

Lempeä arki -minikussi on äitien arjen hyvinvointia lisäävä verkkokurssi.

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.