Unihiekkaa – Nukutaan! -verkkokurssi 4-12kk vauvojen vanhemmille

179,00 

Vauvavuoden THE verkkokurssi on tässä! Nukutaan -verkkokurssi on tarkoitettu 4-12kk ikäisten lasten vanhemmille.

Mitä Nukutaan! -verkkokurssi sisältää?

Nukutaan! – verkkokurssi sisältää ratkaisut miltei jokaiseen tavallisimpaan unihaasteeseen. Tämän ostettuasi et tarvitse muita verkokkurseja, oppaita tai webinaareja vauvan unesta. Kurssilta löydät runsaasti tietoa vauvan unesta ja kehityksestä ja käytännönläheiset ohjeet mm. seuraaviin pulmiin:

-yöheräily

– aikaiset aamut

– yövalvominen

– yövieroitus/syöttöjen vähentäminen

– omaan sänkyyn siirtyminen

– hankalan uniassosiaation muuttaminen – hankalat ja pitkät nukutukset.

Vauvavuoden ei tarvitse olla huonojen unien siivittämiä, vaan apua unihaasteisiin on saatavilla. Unihiekkaa Nukutaan! -verkkokurssi on matalan kynnyksen apu parempien unien puolesta.

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Vähemmän stressiä vauvan unesta

Vauvan nukuttamisesta tulee helppoa ja mukavaa

Lisää luottoa omaan intuitioon ja vanhemmuuteen

Enemmän unta

Kokemuksia palvelusta

Nukutaan -verkkokurssi on vauvavuoden THE verkkokurssi, joka sisältää ratkaisuja jokaiseen tavallisimpaan unihaasteeseen.

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.