Unihiekkaa – Uniohjaus 0kk-6v (90min)

310,00 

Nukkuuko perheenne pienokainen huonosti? Ovatko omat voimat ja keinot lopussa unen parantamiseksi, ihan koko perheelle? Unihiekkaa asiantuntija on myös sinun perheesi tukena uniohjauksen muodossa!

Uniohjaus -palvelupaketti on tarjolla vain Helsingin seudulla kotikäyntinä.

Tämä kattava uniohjaus on sinulle, jonka lapsella on isoja tai useita haasteita nukkumisessa ja haluatte ammattilaisen tuen muutosten läpiviemiseen. Seurantajaksolla voit kysellä sähköpostilla tai whatsapilla mieltä askarruttavia kysymyksiä. Lopussa käydään läpi tilannetta ja saat jatko-ohjeita puhelimitse. Varaathan uniohjauksen aikaisintaan noin viikon päähän, jotta ehditte täyttää ja palauttaa esitietolomakkeen ja unipäiväkirjan.

Uniohjaus -palvelupaketti sisältää:

– 90min tapaaminen

– Henkilökohtainen suunnitelma lapsen unien parantamiseksi

– 4 viikon seuranta ja tuki sähköpostilla/whatsapilla

– 30 min seurantapuhelu seurantajakson lopussa

– Vyöyhyketerapeuttista vauvahierontaa ohjaustapaamisella perheen niin toivoessa

– Tarvittaessa imetysohjausta tai pulloruokintaohjausta

Seurantajaksolla voit kysellä sähköpostilla mieltä askarruttavia kysymyksiä ja kysyä neuvoa jos tulee mutkia matkaan, (kuitenkin max. 3 sähköpostia/viikko). Seurantajakson lopussa on yksi noin 30 minuutin puhelu, jossa käydään läpi perheenne tilannetta ja saat tarvittaessa jatko-ohjeita.

Tilaa nyt perheellesi sopiva uniohjaus Äitipiirin verkkokaupasta, ja saat tilausvahvistuksen jälkeen linkin Unihiekkaa -ajanvarausjärjestelmään sopivan uniohjausajan valitsemiseksi.

Parempia unia perheellesi!

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Lisää jaksamista arkeen

Vähemmän stressiä lapsen nukkumisesta

Lisää luottoa omaan intuitioon ja vanhemmuuteen

Enemmän unta

Kokemuksia palvelusta

Unihiekkaa uniohjaus (0-6kk) on tarkoitettu perheille, joissa halutaan saada enemmän unta, lempein keinoin. Palvelu saatavilla pk-seudulla.

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.