Unihiekkaa – Unipuhelu (60 min)

85,00 

Unihiekkaa unipuhelu on pika-apu pienokaisen unihaasteisiin!

Mitä Unihiekkaa Unipuheluun sisältyy?

Tunnin unipuhelu sopii yksittäisten isompien uneen liittyvien pulmien ratkaisuun, uneen liittyvien asioiden konsultoimiseen ja teidän oman suunnitelman varmistamiseen. Antamaanne puhelinnumeroon soitetaan varatun ajan alkaessa. Puheluun sisältyy lyhyt kirjallinen tiiviste puhelun sisällöstä ja mahdollista kirjallista materiaalia.

Tilaa nyt perheellesi sopiva unipuhelu Äitipiirin verkkokaupasta, ja saat tilausvahvistuksen jälkeen linkin Unihiekkaa -ajanvarausjärjestelmään sopivan uniohjausajan valitsemiseksi.

Parempia unia perheellesi!

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Lisää jaksamista arkeen

Vähemmän stressiä lapsen nukkumisesta

Lisää luottoa omaan intuitioon ja vanhemmuuteen

Enemmän unta

Kokemuksia palvelusta

Unihiekkaa -unipuhelu on pika-apu perheen unihaasteisiin. Unipuhelussa vinkkejä perheen uneen antaa unikonsultti Laura Jalkanen.

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.