VauMii – Babypilates -verkkokurssi

59,00 

Sinun hyvinvointiasi varten suunniteltu kurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden tarkempaan kehonhuoltoon ennen tavallisen liikunnan pariin palaamista.

Babypilates -verkkokurssi on jatkoa Lempeästi liikkeelle -verkkokurssille.

Tämä kurssi on sinua varten, jos olet käynyt Lempeästi liikkeelle -verkkokurssin tai jos olet käynyt äitiysfysioterapiassa synnytyksen jälkeen. Se sopii sinulle myös, jos tiedät jo enemmän erkaumastasi ja haluat kuntouttaa itseäsi.

Kurssi auttaa sinua myös imetysjumeissa ja selkävaivoissa!

Miksi valita Babypilates -verkkokurssi?

Babypilates -verkkokurssi on ihana tapa vahvistaa suhdetta pienokaiseesi ja omaan kehoosi. Saat kurssista paljon irti ja palaat nopeammin tavallisen liikunnan pariin.

Kurssi opastaa sinua myös huomaamaan vielä paremmin kehosi sinulle antamia viestejä ja huomaat selkeämmin, milloin et voi vielä haastaa kehoasi lisää.

Pilates perustuu kehonhallintaan, joka puolestaan keskittyy selkään ja vatsan syvien sekä pinnallisten lihasten hallintaan – tämä jatkokurssi auttaa sinut turvallisesti eteenpäin liikunnan parissa ja kertoo mitä kaikkea sinun tulee ottaa huomioon raskauden jälkeen kehossasi.

Mitä Babypilates -verkkokurssiin sisältyy?

Babypilates -verkkokurssi on monipuolinen ja kompakti paketti täynnä tärkeää tietoa liittyen erkaumaan, lantionpohjan tunnistamisharjoitteisiin sekä mm. syvän poikittaisen aktivointiin.

Voit tehdä harjoitteita missä ja milloin vain, vauvan kanssa tai itseksesi.

Babypilates -verkkokurssi sisältää:

  1. 5 erilaista lempeän tehokasta pilatestuntia: lempeä ensipilates tyynyllä, Babypilates vauvan kanssa, lempeä pilates pallolla, Babypilates kuminauhalla
  2. Lantionpohjan treenivideo
  3. Nystyräpallokäsittely imetysjumeihin
  4. Reisiin ja pakaroihin voimaa kyykyistä
  5. Asteittain kovenevat harjoitteet syvää poikittaista vahvistamaan videona x4 kahdeksalle viikolle

Välineet: tyyny, pallo, pitkä kuminauha, nystyräpallo / tennispallo.

Kurssi on koottu kymmenen vuoden ohjauskokemuksen sekä lukuisten äitiysliikunnan, erkauman ja lantionpohjan koulutusten pohjalta, tuhansien asiakkaiden palautteiden ja toiveiden tuloksena.

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Vahvistaa kehon ja mielen yhteyttä​

Pilateksen aikana kuuntelet kehosi viestejä ja opit käyttämään positiivisia ajatusmalleja vähentämään stressiä. Prosessoit ja johdat pilateksen aikana annetut ohjeet kehosi liikkeiksi.​

Syvimpien vatsalihasten ja ryhdin vahvistaminen​

Harjoitukset keskittyvät syvimpiin vatsalihaksiin ja vahvistavat hengitystäsi antaen myös paremman ryhdin. Pilateksen tarkoituksena on auttaa sinua tuntemaan olosi pidemmäksi, vahvemmaksi ja tasapainoisemmaksi.​

Rauhoittaa mieltä​

Pilates auttaa sinua huomioimaan hengitystäsi ja ottamaan huomioon ajatuksesi entistä selkeämmin. Se poistaa stressiä ja ahdistusta sekä auttaa myös kroonisiin kipuihin.​

Vahvistaa suhdetta vauvaasi​

Mitä enemmän vietät aikaa pienokaisesi kanssa, sitä vahvempi suhteestanne tulee ja Babypilates -verkkokurssi tarjoaa sinulle mahdollisuuden yhteiseen tekemiseen sekä itsesi vahvistamiseen. ​

Kokemuksia palvelusta

vaumii-babypilates-verkkokurssi

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.