VauMii – Lempeästi liikkeelle synnytyksen jälkeen -verkkokurssi

79,00 

Jos olet hiljattain synnyttänyt, arki saattaa tuntua oudolta ja uudelta. Lihaksesi ja ryhtisi ehkä kaipaavat enemmän huomiota synnytyksen jälkeen ja haluaisit tehdä muutoksen.

Tämä verkkokurssi on täydellinen juuri sinulle, joka haluat saada palautumisen heti ja turvallisesti käyntiin ja edistää sitä missä ja milloin ikinä tahdotkaan!

Lempeästi liikkeelle synnytyksen jälkeen -verkkokurssi tarjoaa sinulle paljon tärkeää informaatiota palautumisesta ja hyvinvointisi kohentamisesta, esim. milloin voit palata takaisin normaalin treenin pariin ja kuinka saat luottamusta omaan kehoosi sekä tekemiseen.

Miksi valita Lempeästi liikkeelle synnytyksen jälkeen -verkkokurssi?

Lempeästi liikkeelle synnytyksen jälkeen -verkkokurssi opastaa sinua liikunnan pariin uudelleen haastamalla sinua lempeästi ja ohjeistamalla sinua asettamaan tavoitteita itsellesi.

Verkkokurssiin sisältyvät monipuoliset ja informatiiviset videot auttavat sinua löytämään jälleen yhteyden kehoosi ja vahvistamaan lihaksistoasi. Nopeutat myös tavallisen liikunnan pariin palaamista ja ehkäiset lantionpohjan sekä selän kipujasi!

Kurssi auttaa sinua myös löytämään armollisuutta, lempeyttä ja rakkautta itseäsi ja omaa kehoasi kohtaan.

Mitä Lempeästi liikkeelle synnytyksen jälkeen -verkkokurssiin sisältyy?

Tähän verkkokurssiin sisältyy 14 erilaista ja asiapitoista 5-30 min pituista videota:

  1. Mitä sinun tulee huomioida synnytyksen jälkeen kehossasi
  2. Ryhdin merkitys palautumiselle
  3. Miten arvioit onko sinulla erkaumaa
  4. 3 x Videot lantionpohjalle: tunnistaminen, harjoittaminen ja treeni
  5. Syvän poikittaisen aktivointi ja harjoittaminen
  6. Fascialiikkeet avaamaan kehoa
  7. Kehonhuolto pallolla: hengitys ja pallea, selän vapautus nystyräpallolla, kylkiin pituutta
  8. Ne merkit, joista tiedät ettei keho ole vielä valmis kovempitehoiseen liikuntaan

Välineet: nystyräpallo, pyyherulla

Oston yhteydessä saat heti videot käyttöösi, ja ne ovat käytössäsi rajattoman ajan! Voit harjoitella turvallisesti juuri kun sinulle sopii ja missä ikinä oletkin.

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Särkyjen ennaltaehkäisy​

Lempeästi liikkeelle synnytyksen jälkeen -verkkokurssi opastaa sinua hyvinvointiin ja vahvistaa samalla lihaksiasi. Kurssi tarjoaa sinulle helpotusta mm. selkä- ja lantionpohjan vaivoihin!​

Säilytä ja palauta yhteys kehoosi​

Opit kuuntelemaan kehoasi entistä paremmin ja huomaamaan sen sinulle antamat viestit. Verkkokurssi vie sinua kohti rohkeutta asettaa tavoitteita itsellesi.​

Kehonhallinta​

Kurssin 14 videota tarjoavat sinulle fyysisen ja henkisen oppaan, jonka avulla kehosi vahvistuu ja voimistuu, jolloin voit paremmin. Kun tunnet itsesi, osaat tehdä itsellesi parhaimmat päätökset!​

Palaat tavallisen liikunnan pariin nopeammin​

Kun aloitat synnytyksen jälkeen liikunnan lempeästi ja armollisesti, kehosi palautuu nopeammin. Valitsemalla tämän kurssin palautumisesi alkaa heti ja etenee koko ajan. ​

Kokemuksia palvelusta

Lempeästi liikkeelle -verkkokurssi opastaa palautumaan ja liikkumaan turvallisesti synnytyksen jälkeen. Kurssista on ollut apua mm. selkävaivoihin!

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.