VauMii – Mamapilates raskausaikaan -verkkokurssi

69,00 

VauMiin Mamapilates raskausaikaan -verkkokurssi on juuri sinulle, joka haluat kokeilla jotain uutta ja vahvistaa syviä keskivartalon lihaksiasi. Tulevan äidin hyvinvointi on ensisijaisen tärkeää ja tämä äideille suunniteltu pilates edistää kehosi hyvinvointia raskauden aikana.

Mamapilates on pilatesharjoittelua, jossa kaikki liikkeet tukevat ryhtiäsi ja auttavat sinua valmistautumaan synnytykseen.

Pilates auttaa sinua vahvistamaan keskivartalon lihaksiasi, poistaa selkäkipua, vahvistaa lantionpohjaasi ja mm. kehittää tasapainoasi!

Tästä kurssista on sinulle raskauden aikana kuin myös raskaudenkin jälkeen paljon iloa, sillä verkkokurssilta sinulle jääneet opit auttavat sinua rentoutumaan ja vahvistumaan myös jatkossa.

Miksi valita Mamapilates raskausaikaan -verkkokurssi?

Tämä kurssi sopii kaikille lähtötasosta riippumatta ja se tuo sinulle, tulevalle äidille, paljon hyötyjä!

Kurssi auttaa sinua voimaan paremmin raskautesi aikana ja se valmistaa sinua myös tulevaan synnytykseen. Mamapilates raskausaikaan -verkkokurssi opettaa sinulle hengityksen, äänen ja liikkeen käyttämistä hyödyksesi niin raskausaikana kuin myös synnytyksessä.

Pilates rentouttaa ja vahvistaa sinua niin fyysisesti kuin henkisestikin! Ja koska kyseessä on verkkokurssi, voit tehdä harjoituksia missä ja milloin tahansa. Näiden lempeiden ja vahvistavien harjoitusten tarkoitus on antaa sinulle vinkkejä raskausaikaan kuin myös ylläpitää keskivartalosi toimintakykyä.

Mitä Mamapilates raskausaikaan -verkkokurssiin sisältyy?

Tämä verkkokurssi on laaja paketti tarpeellista tietoa siitä, miten valmistaudut synnytykseen ja miten edistät omaa hyvinvointiasi.

Mamapilates raskausaikaan -verkkokurssi sisältää:

  1. Kuusi erilaista kehoa huoltavaa ja vahvistavaa pilatestuntia
  2. Harjoitteet lantionpohjan tunnistamiseen ja harjoittamiseen
  3. Synntykseen hengityksen, äänen ja liikkeen avulla valmistavan tunnin

Verkkokurssilla käytetään myös pilatespalloa, jättipalloa sekä pieniä käsipainoja. Eikä huolta! Saat kurssilla ohjeet ja vinkit siihen, millä kotoa löytyvillä tavaroilla voit korvata nämä välineet, jos sinulta ei sattuisi niitä löytymään.

Saat myös oston yhteydessä heti käyttöösi verkkokurssin videot, jolloin voit harjoitella ja treenata missä ja milloin ikinä tahdotkin.

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Särkyjen ennaltaehkäisy

Mamapilates auttaa sinua rentoutumaan ja vahvistamaan lihaksiasi. Se poistaa sinulta myös selkäkipua, ylimääräistä painoa ja tuo sinulle hyvän olon!

Raskauteen valmistautuminen ja siitä palautuminen

Raskaus tuo tullessaan paljon muutoksia arkeesi ja osa niistä voi tuntua hyvin jännittäviltä. Tämä verkkokurssi auttaa sinua valmistautumaan raskauteen kuin myös palautumaan siitä erilaisten liikkeiden, äänen ja hengityksen avulla.​

Säilytä yhteys kehoosi

Verkkokurssi parantaa suorituskykyäsi niin kotona kuin töissä. Pilates perustuu kehonhallintaan, joka puolestaan keskittyy selkään ja vatsan syvien sekä pinnallisten lihasten hallintaan.​

Kehonhallinta

Jo lyhyessä ajassa voit huomata suuriakin muutoksia kehossasi ja voinnissasi. Hyvä ryhti, notkeus ja lihasten vahvistuminen auttavat sinua voimaan paremmin raskautesi aikana!​

Kokemuksia palvelusta

Mamapilates -verkkokurssi tuo pilateksen hyvinvointihyödyt raskausaikaan.

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.