VauMii – Mindful Mama -verkkokurssi raskausaikaan

79,00 

Lisää lempeyttä, läsnäoloa ja tietoa mindfulnessin hyödyistä raskausaikaan? Jos sanoit yes please, tämä Mindful Mama -verkkokurssi on sinulle!

Mindful Mama -verkkokurssi raskausaikaan on seitsemän (7) viikon mittainen matka mindfulnessin perusteisiin tekstien ja äänitteiden muodossa.

Miksi valita Mindful Mama -verkkokurssi raskausajan hyvinvoinnin tueksi?

Raskausaika on isojen muutosten aikaa sekä keholle että mielelle.

Positiivisetkin muutokset voivat tuoda mukanaan vaikeita tunteita, huolta ja stressiä. Mindfulness harjoittelun avulla voit tutkitusti vähentää stressiä ja se onkin monille tuttu juuri stressinhallinnan välineenä.

Mindfulness on kuitenkin alunperin kehitetty kroonisen kivun hoitomuodoksi, siksi sen harjoituksista on konkreettista hyötyä myös synnytyskivun kanssa. Mindfulness ei poista kipua, mutta auttaa suhtautumaan siihen rakentavasti. Suhtautumistavalla voimme vaikuttaa kokemukseemme yllättävän paljon.

Sen lisäksi, että saat tästä kurssista tärkeää tietoa mindfulnessin hyödyistä raskausajan hyvinvointiin, saat siitä myös keinoja kivunlievitykseen synnytyksessä.

Mitä Mindful Mama -verkkokurssi raskausaikaan sisältää?

Mindful Mama -verkkokurssilla opit mindfulnessin perusteet ja nivot ne raskausajan, synnytyksen ja vauvavuosien tukitoimiksi.

Kurssi sisältää:

  1. 16 sähköpostiviestiä alustuksineen ja äänitteineen

  2. 14 erilaista raskausaikaan suunniteltua mindfulnessharjoitusta

  3. Kirjoitustehtäviä hyvinvoinnin ja itsetuntemuksen tueksi

Mindful Mama -verkkokurssilla pysähdyt ohjatusti itsesi ja oman kehosi äärelle päivittäin ja saat kaksi kertaa viikossa uudet materiaalit harjoitusta varten, luot levollisia hetkiä arkeesi, opit tietoisuus- ja tunnetaitoja sekä työskentelemään stressaavien ajatusten ja kivun kanssa.

Kurssin avulla vahvistat lisäksi lempeyttä ja itsemyötätuntoa itseäsi kohtaan. Kaikkia näitä taitoja tarvitset myös synnytyksessä ja vauvavuosina.

Kurssi käynnistyy heti ostoksen jälkeen kirjautumalla sisään sähköpostiautomaatioon. Voit harjoitella äänitteiden parissa juuri silloin kuin sinulle parhaiten sopii, missä ikinä oletkin. Äänitteet jäävät käyttöösi, joten ne ovat tukenasi myös vauvan synnyttyä.

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Mindful Mama -verkkokurssilla opit mindfulnessin perusteet ja nivot ne raskausajan, synnytyksen ja vauvavuosien tukitoimiksi.

Ainutlaatuinen verkkokurssi antaa työkaluja mielen tasapainottamiseen ja hyvinvoinnin lisäämiseen.

Mindful Mama -verkkokurssilla pysähdyt itsesi ja oman kehosi äärelle päivittäin

Kurssin avulla luot lisäksi levollisia hetkiä arkeesi, opit tietoisuus- ja tunnetaitoja sekä työskentelemään stressaavien ajatusten ja kivun kanssa. Vahvistat myös lempeyttä ja itsemyötätuntoa itseäsi kohtaan. Kaikkia näitä taitoja tarvitset myös synnytyksessä ja vauvavuosina.

Kokemuksia palvelusta

Mindful Mama -verkkokurssi raskausaikaan antaa tietoa sekä työkaluja mindfulnessin maailmasta raskausajan hyvinvoinnin tueksi. Kurssilla opit myös mindfulnessin hyödyistä kivunlievityksessä.

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.