VauMii – Yhteys itseen -valmennus (14 päivää)

296,00 

Joskus voimme tuntea hakevamme suuntaa tai kykyä olla paremmin läsnä. Joskus voimme olla kriittisiä ja kritisoida muita ja itseämme.

Kaksi viikkoa kestävä Yhteys itseen -valmennus opastaa olemaan armollinen ja lempeä itseäsi kohtaan ja auttaa sinua myös löytämään aikaa itsellesi arjen ja kiireen keskellä.

Valmennus perustuu positiiviseen psykologiaan, mindfulnessiin ja itsemyötätuntoon. Armollisuus itseämme kohtaan voi olla välillä haastavaa ja tällä kurssilla saat lempeämmän otteen elämään ja itseesi.

Miksi valita Yhteys itseen -valmennus?

Jos koet, että haluat oppia lisää tunnetaidoista, läsnäolosta, armollisuudesta sekä vähentää suorittamista ja saada kiinni paremmin siitä, kuka olet ja mitä tarvitset tässä hetkessä, Yhteys itseen -valmennus sopii sinulle!

Tämä on lempeä pakkaus, joka opastaa sinua niin raskaana kuin muulloinkin, erilaisten kysymysten, harjoitteiden ja mm. äänitteiden avulla tekemään syväluotaavaa itsetutkiskelua.

Valmennukseen on yhdistetty tutkimuksiin perustuvaa tietoa hyvinvoinnista sekä asiakkaan omia oivalluksia, jolloin asiakkaalle on mahdollista löytää itselle parhaiten sopivat ratkaisut.

Kaikkien valmennuksen harjoitteiden on tarkoitus auttaa sinua kohti hyväksyvää, tietoista läsnäoloa, armollisuutta ja kukoistavaa elämää.

Mitä Yhteys itseen -valmennus sisältää?

Tämä kahden viikon tehostartti sisältää:

  1. 14 päivän intensiivinen täsmävalmennus
  2. Sisältää 3 valmennuskertaa
  3. Alkukartoituksen
  4. Tavoitteen määrittelyn ja ensimmäiset askeleet sitä kohti
  5. Täyden sähköpostituen
  6. Materiaalit : 3 x mindfulness äänitteet, 3 kirjoitustehtävää lisäämään lempeyttä itseä kohtaan

Palvelun hyvän olon vaikutukset

Opi pysähtymään hetkeen​

Yhteys itseen -valmennus opettaa sinut pysähtymään välillä, kiireenkin keskellä, jolloin kykenet kuulemaan omaa hyvinvointiasi ja tarpeitasi entistä paremmin.​

Tunnista omat tarpeesi​

Kun opit pysähtymään, voit kuulla oman äänesi ja huomioida omat tarpeesi paremmin, jolloin voit asettaa hyvinvoinnillesi tavoitteita.​

Tutkitusti apua hyvinvointiin​

Koska valmennuksessa käytetään tutkimuksiin perustuvaa tietoa, saat hyvinvointiisi pitkällä tähtäimellä vaikuttavia harjoituksia äidin voimavaroiksi!​

Opi huomaamaan hyvä​

Jon tunnet menettäneesi iloa tai selkeyttä elämästäsi, tämä valmennus auttaa sinut löytämään jälleen yhteyden itseesi kuin myös mielekkyyden elämään, arkeen ja päätösten tekemiseen.​

Kokemuksia palvelusta

vaumii-yhteys-itseen-valmennus-miia-vauhkonen

Palvelu täyttää Äitipiirin laatukriteerit

Äidin hyvinvointi

Äiti, sinun hyvinvointisi on meille sydämen asia. Tämä palvelu on läpäissyt Äitipiirin tarkat kriteerit ja voimme suositella sitä lämmöllä arkesi jaksamista tukemaan.

Asiantuntijuus

Halusimme helpottaa elämääsi eli koota yhteen laadukkaat äidin hyvinvointipalvelut. Kaikki palvelutuottajamme ovat alansa kattavasti koulutettuja asiantuntijoita ja edelläkävijöitä.

100 % kotimaisuus

Nyt jos koskaan on aika tukea suomalaista työtä ja yrittämistä. Valitsemalla tämän palvelun, voit olla varma siitä, että se on 100 % kotimainen.

Vastuullisuus

Ekologisuus ja vastuullisuus ovat tärkeimpiä arvojamme. Edellytämme samaa myös jokaiselta palvelutuottajalta eli tämä palvelu tuotetaan ympäristön hyvinvointi huomioiden.