fbpx
Uutta äideille Suomessa - Äitipiiri kokoaa äidin hyvinvointipalvelut yhdelle alustalle

Uutta äideille Suomessa: Äitipiiri kokoaa kotimaiset äidin hyvinvointipalvelut yhdelle alustalle

Tuoreen äidin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukemisen tarpeesta on puhuttu viime aikoina paljon.  THL:n maalis-joulukuussa 2020 tekemä kyselytutkimus osoitti, että koronaepidemia on heikentänyt vauvaperheiden jaksamista – kolmannes vanhemmista kertoi olevansa uupunut. Me Äitipiirillä päätimme tehdä tilanteen parantamiseksi konkreettisia toimenpiteitä. Äidin arjen laatua ja hyvinvointia parantaaksemme etsimme ja kokoamme äidin hyvinvointia tukevat kotimaiset palvelut yhdelle alustalle. Äitipiiristä löytyy nyt kattaus äidin palveluita ja valikoima laajenee koko ajan: Palveluita tulee löytymään vauvan hoidosta unikonsultaatioihin, äidin liikuntapalveluihin, hemmottelupaketteihin, äitiysfysioterapiaan ja erilaisiin verkkokursseihin.

Kun varhaiskasvatuksen sosionomi, yrittäjä, kahden lapsen äiti ja Äitipiirin perustaja Anna Korhonen järjesti viime lokakuussa viimeistä Äitipiirin hyvinvointitapahtumaa ennen koronapandemian toista aaltoa, hän huomasi ajattelevansa miten voisimme tukea Suomessa äitejä yhä kokonaisvaltaisemmin, myös ennaltaehkäisevästi.

Koronan myötä useat äidit olivat kertoneet lukkiutuneensa vauvan kanssa kotiin ohjatun äititoiminnan loppuessa, mikä kasvatti arjen kuormaa ja ruokki väsymystä, yksinäisyyttä sekä vanhemmuudessa uupumista. 

Syntyi idea yhden pysäkin hyvinvointialustasta, josta äiti löytäisi helposti jaksamistaan tukevia sisältöjä, mutta myös tarpeensa mukaisia hyvinvointia tukevia palveluita arkeensa. 

Äitipiirin alusta tuo äidin hyvinvointipalvelut helposti saataville.

Yhden alustan taktiikalla äiti löytää tarvitsemansa palvelut arkeensa helposti ja kotimaiset yritykset saavat uuden markkinapaikan

Suomessa on paljon laadukkaita, asiantuntevia ja vastuullisia palveluita äidin hyvinvoinnin tueksi, mutta niiden saavutettavuus on ollut tähän asti yrityksen omien kotisivujen ja markkinoinnin varassa. Palveluiden kokoaminen yhdelle alustalle säästää sekä perheensä arkeen tukea tarvitsevan äidin aikaa, mutta mahdollistaa myös uudenlaisen markkinapaikan suomalaisille äidin palveluita tarjoaville yrityksille. 

Erilaisten äidin hyvinvointipalveluiden kokoaminen yhteen osoitteeseen on yhtälö, jossa voittavat kaikki.

– Äitipiirin hyvinvointialusta mahdollistaa täysin uudenlaisen väylän suomalaisten äitien ja palvelutuottajien kohtaamiselle. Samalla edistetään äidin hyvinvointia kokonaisvaltaisesti, mikä on valtavan tärkeää erityisesti maailmanlaajuisen koronapandemian jälkimainingeissa, Anna Korhonen kiteyttää.

Äitipiirin välittämät äidin hyvinvointipalvelut täyttävät tarkan kriteeristön

Äitipiirin verkkoalustalle koostettavien äidin hyvinvointipalveluiden tulee täyttää tiukat laatukriteerit. Palveluiden tulee olla kotimaisia ja laadukkaita, sekä vastuullisesti tuotettuja. Kaikki palvelutuottajat on haastateltu ja palvelun tuottamiseen vaadittava koulutustausta ja vakuutukset selvitetty asiantuntevan ja turvallisen palvelukokemuksen takaamiseksi.

-Äitipiirillä meille on ensiarvoisen tärkeää, että äiti löytää kauttamme palveluita niin mielen kuin kehon hyvinvoinnin tueksi. Monipuolinen palveluvalikoima on koostettu nykyajan äitiyden haasteet ja mahdollisuudet ymmärtäen. Tavatessamme jo satoja äitejä Äitipiirin tapahtumissa, meille on muodostunut käsitys siitä, millaisia tuen tarpeita äideillä on, Korhonen summaa.

Anna Korhonen

Palveluvälitys mahdollistaa tulevaisuudessa äidin tukemisen ympäri Suomea – paikallisesti ja verkossa

Tällä hetkellä Äitipiirin hyvinvointialusta kattaa erilaisia äidin palveluita Uudellamaalla ja verkossa. Lähitulevaisuudessa Äitipiiri pyrkii tarjoamaan palveluita ympäri Suomen, lähipalvelu -tavoitteella.

-Pyrkimyksemme Äitipiirissä on, että yhä useampi äiti ympäri Suomen saisi apua ja tukea arjen hyvinvointiin alustamme kautta. Kun äiti löytää arkeensa laadukkaan palvelun läheltä kotia, madaltuu kynnys hyvinvointia tukevan ostopäätöksen tekemiseen, Korhonen kertoo.

Äidin kotimaiset hyvinvointipalvelut on nyt saatavilla Äitipiiristä!

Lue lisää juttujamme

Vieraile verkkokaupassamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi ja saat -10 % alennuskupongin verkkokauppaamme!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

Optimized by Optimole
×
×

Ostoskori

Äitipiirin uutiskirjeestä saat hyvän olon vinkkejä, ajankohtaista luettavaa ja inspiraatiota.
Tilaa hyvän olon uutiskirjeemme ja saat - 10 % alennusta ensiostoksestasi.

Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta. Voit lopettaa tilauksen milloin vain.