Lähdetäänkö inspiroivaan yhteistyöhön?

Äitipiiri on urbaanin äidin media, jonka sisällöt ja (etä)tapahtumat tarjoavat äidille hetken virkistäytymiseen, verkostoitumiseen ja voimaantumiseen.

Äitipiirin takana on äidin kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin rakkaudella suhtautuva tiimi, jolta löytyy kattavaa osaamista sosiaali-, terveys- ja hyvinvointialalta.

Teemme ilomielin yhteistyötä rohkeiden ja vastuullisten yritysten kanssa, joiden tuotteet tai palvelut ratkaisevat äidin arkeen liittyviä haasteita ja lisäävät hyvää oloa perhearjen vilskeessä. Yhteistyö kanssamme nojaa laatuun, pitkäjänteisyyteen ja ketteryyteen. 

Yhteydenotot

Soita: 0404147076

Laita mailia: anna@aitipiiri.fi

Jätä viesti alhaalla olevalla yhteydenottolomakkeella.

Haluatko tehdä Äitipiirin kanssa yhteistyötä? Ota yhteyttä!

Mediatiedot

Äitipiiri on urbaanin äidin media, jonka mediasisältö ja (etä)tapahtumat tavoittavat kattavan joukon 25-35-vuotiaita pk-seudulla asuvia äitejä.

Äitipiirin blogi ja muu mediaäsisältö painottuu äidin hyvinvoinnin ja urbaanin perhe-elämän ympärille. Säännöllisten palautekyselyiden perusteella suosituimmiksi teemoiksi ovat nousseet hyvä olo, vauvavuosi, perhe, reseptit ja ura & talous.

Äitipiirillä on ollut ilo solmia jo kymmeniä tuloksellisia tapahtuma- ja sisältökumppanuuksia. Kumppanuuksissa on painottunut aito halu luoda yhteistä vastuullista hyvää äitien keskuuteen.

Lukija- ja seuraajamäärät:

Tilaa mediakorttimme sähköpostitse: anna@aitipiiri.fi

Äitipiiri lukuina

1
Äitiä kanavissamme
1 kpl
Järjestettyjä tapahtumia
1 kpl
Yhteistyökumppania
Haluatko tehdä yhteistyötä urbaanin Äitipiirin kanssa? Teemme niin sisältö- kuin tapahtumayhteistyötä kotimaisten ja vastuullisten yritysten kanssa.

Yhteistyömallit

Äitipiiri SPONSOR

Onko yritykselläsi timanttinen tuote, josta jokaisen äidin pitäisi kuulla? Sponsoroi tuote Äitipiirin tapahtuman goodie bagiin niin äiti saa kokeilla sitä arjen keskellä.

Äitipiiri CONTENT

Haluatko tehdä kanssamme sisältöyhteistyötä? Kerromme mielellämme blogissamme ja somekanavissamme äidin hyvinvointia tukevista tuotteista ja palveluista.

Äitipiiri EVENT

Kiinnostaako kattava näkyvyys Äitipiirin kuukausittaisessa tapahtumassa? Tapahtumakumppaninamme tuotteesi tai palvelusi on esillä tapahtumassamme ja siitä tehdyissä somejulkaisuissa.

Kiinnostaako yhteistyö? Ota meihin yhteyttä!

Meistä sanottua

Tiivis yhteistyö Äitipiirin kanssa on mahtavaa! Tilaisuuksissa on ainutlaatuinen yhteisöllisyys ja niissä käy mielellään omankin hyvinvoinnin takia.
Milla Westerling
CEO | Green Planet Astronauts
Järjestimme yhteistyössä Äitipiirin kanssa rentouttavan aamun ihanille äideille TRE <3 Nide konseptikirjakaupassamme Kämp Gallerian Gardenissa. Onnistuneen aamun reseptiin kuului jaettu näkemyksemme ainutlaatuisesta ja intiimistä tilaisuudesta, johon saattoi saapua joko yksin tai lasten kanssa – ohjelma suunniteltiin silmälläpitäen myös pieniä vierailta. Yhteistyömme oli sujuvaa läpi projektin ja oli ilo toteuttaa tapahtuma Äitipiirin kanssa.
Laura
Myymäläpäällikkö | Tre <3 Nide

Yhteistyökumppaneita