Tilaus- ja sopimusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Äitipiirin (T:mi Loviisa Creative, y-tunnus 2972607-5) tilaus- ja sopimusehdot koskevat verkkokaupassa www.aitipiiri.fi tehtyjä ostoja ja ovat voimassa 31.5.2019 alkaen. Tilaus- ja sopimusehdot koskevat T:mi Loviisa Creativen tuotemerkin Äitipiirin  ja asiakkaan välistä kauppasuhdetta. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Äitipiirin verkkokaupasta tilaaminen edellyttää sitä, että asiakas hyväksyy tilaus- ja sopimusehdot ja noudattaa niitä. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. 

Maksuehdot

Paypal

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja verkkomaksupalvelutarjoajana toimii PayPal. PayPal on tunnettu kansainvälinen maksunvälityspalvelu, jonka avulla maksat helposti ja turvallisesti omalta PayPal tililtäsi tai tiliin yhdistämälläsi luottokortilla. Voit joko ladata PayPal -tilillesi rahaa etukäteen tai antaa PayPalille oikeuden veloittaa maksun suoraan luottokortiltasi. Luottokortilla maksamiseen sinun ei tarvitse luoda PayPal -tiliä. Voit tutustua PayPalin palveluehtoihin tästä.

Paypal Europe

S.á.r.l et Cie, S.C.A

R.C.S Luxembourg B 118 349

Voit olla yhteydessä PayPaliin maksupalveluihin liittyvissä kysymyksissä tästä.

 Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Tuotteet & hinnoitus

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen hinnoittelussa.

Pääsylippujen osto

Tarkista pääsylippusi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Pääsylippujen jälleenmyynti, luovuttaminen oheistuotteena on kielletty ilman T:mi Loviisa Creativen lupaa.

Immateriaalioikeudet

Kaikki Äitipiirin sivustolla esiintyvä materiaali on T:mi Loviisa Creativen omaisuutta ja tekijänoikeuksien suojaamaa. Tekijänoikeuden ja muut immateriaalioikeudet verkkosivulla (mukaan lukien tekstit, sähköiset dokumentit, grafiikka, kuva- ja ääni, valokuvat, tietokannat , ohjelmistot ja ohjelmistotuotteet ja -palvelut) omistaa T:mi Loviisa Creative.

Kuvia, tekstejä tai muuta materiaalia ei saa kopioida ilman T:mi Loviisa Creativen lupaa.

Tietosuojaseloste

Tutustu Äitipiirin tietosuojaselosteeseen tästä.

Laki

Äitipiirin tilaus- ja sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia. 

Yhteydenotto

Mikäli sinulla herää kysymyksiä Äitipiirin tilaus- ja sopimusehtoihin, olethan yhteydessä meihin: info@aitipiiri.fi 

 

Close Menu
×
×

Cart