Yön yli haudutetty riisipuuro, marja-chiahillo ja lisukkeet

Share on facebook
Share on linkedin

Kaupallinen yhteistyö | Foodin

Maukas puurobaari syntyy helposta yön yli kypsytetystä riisipuurosta, marja-chia hillosta ja lisukkeista: pähkinöistä, siemenistä, marjoista ja pähkinätahnasta. Mikä parasta, puuron voi sujauttaa illalla uuniin ja se on aamulla valmis herkuteltavaksi. Ja mitä vielä: Marja-chiahillon makeuttaa ihanan paahteinen kookosnektari.

Ohjeet ovat vegaanisia

Yön yli haudutettu riisipuuro:

4:lle

Ainekset:

  • 1l Ikaffea tai muuta kasvimaitoa
  • 2dl kookosmaitoa
  • 2dl puuroriisiä
  • 1/4tl suolaa

Ohje:

  1. Kuumenna maidot ja sekoita seokseen riisit ja suola.
  2. Hauduta 75-100 asteisessa uunissa yön yli, n. 7-10 h ajan.
  3. Tässä ohjeessa on käytetty kannellista kattilaa. Jos käytät kannetonta kattilaaa, peitä tarvittaessa foliolla.

Marja-Chiahillo:

Ainekset:

  • 4dl marjoja

Lisukkeet:

Ohje:

  • Soseuta ainekset keskenään ja siirrä jääkaappiin vetäytymään vähintään 20 min ajaksi.
  • Tarjoa riisipuuro chiahillon ja valitsemiesi lisukkeiden kera.

Puurobaarissa on herkkuja.

Teksti & kuvat: Liisa Soultanis

Lue lisää juttujamme

Tilaa Äitipiirin blogit sähköpostiisi!

Kuukausittaisen uutiskirjeen tilaajana saat sähköpostiisi tiedon uusimmista blogikirjoituksistamme, sekä hyvän olon vinkkejä, ideoita ja inspiraatiota kukoistavaan äitiyteen. Tilaamalla uutiskirjeemme hyväksyt ehdot tietosi tallentamisesta

×

Ostoskori