Kaupallinen yhteistyö | Foodin
Maukas puurobaari syntyy helposta yön yli kypsytetystä riisipuurosta, marja-chia hillosta ja lisukkeista: pähkinöistä, siemenistä, marjoista ja pähkinätahnasta. Mikä parasta, puuron voi sujauttaa illalla uuniin ja se on aamulla valmis herkuteltavaksi. Ja mitä vielä: Marja-chiahillon makeuttaa ihanan paahteinen kookosnektari.
Ohjeet ovat vegaanisia
Yön yli haudutettu riisipuuro:
4:lle
Ainekset:
- 1l Ikaffea tai muuta kasvimaitoa
- 2dl kookosmaitoa
- 2dl puuroriisiä
- 1/4tl suolaa
Ohje:
- Kuumenna maidot ja sekoita seokseen riisit ja suola.
- Hauduta 75-100 asteisessa uunissa yön yli, n. 7-10 h ajan.
- Tässä ohjeessa on käytetty kannellista kattilaa. Jos käytät kannetonta kattilaaa, peitä tarvittaessa foliolla.
Marja-Chiahillo:
Ainekset:
- 4dl marjoja
- 2rkl FOODIN chiasiemeniä
Lisukkeet:
Ohje:
- Soseuta ainekset keskenään ja siirrä jääkaappiin vetäytymään vähintään 20 min ajaksi.
- Tarjoa riisipuuro chiahillon ja valitsemiesi lisukkeiden kera.
Teksti & kuvat: Liisa Soultanis