Yön yli haudutetty riisipuuro, marja-chiahillo ja lisukkeet

Share on facebook
Share on linkedin

Kaupallinen yhteistyö | Foodin

Isänpäivänä voi hyvin käynnistää riisipuurokauden. Maukas puurobaari syntyy helposta yön yli kypsytetystä riisipuurosta, marja-chia hillosta ja lisukkeista: pähkinöistä, siemenistä, marjoista ja pähkinätahnasta. Mikä parasta, puuron voi sujauttaa illalla uuniin ja se on aamulla valmis herkuteltavaksi. Ja mitä vielä: Marja-chiahillon makeuttaa ihanan paahteinen kookosnektari.

Ohjeet ovat vegaanisia

Pst! Reseptin lopussa Foodinin alekoodi äitipiiriläisille!

Yön yli haudutettu riisipuuro:

4:lle

Ainekset:

  • 1l Ikaffea tai muuta kasvimaitoa
  • 2dl kookosmaitoa
  • 2dl puuroriisiä
  • 1/4tl suolaa

Ohje:

  1. Kuumenna maidot ja sekoita seokseen riisit ja suola.
  2. Hauduta 75-100 asteisessa uunissa yön yli, n. 7-10 h ajan.
  3. Tässä ohjeessa on käytetty kannellista kattilaa. Jos käytät kannetonta kattilaaa, peitä tarvittaessa foliolla.

Marja-Chiahillo:

Ainekset:

  • 4dl marjoja

Lisukkeet:

Ohje:

  • Soseuta ainekset keskenään ja siirrä jääkaappiin vetäytymään vähintään 20 min ajaksi.
  • Tarjoa riisipuuro chiahillon ja valitsemiesi lisukkeiden kera.

Puurobaarissa on herkkuja.

Koodilla äitipiiri15 saat -15 % alennusta Foodinin normaalihintaisista tuotteista 1.12.2020 asti. 

Teksti & kuvat: Liisa Soultanis

Lue lisää juttujamme

×
×

Cart